середа, 12 травня 2021 р.

Про відеопроекти Кременецького краєзнавчого музею. "Малі історії Великого Кременця"

 Інтерв'ю директора Кременецького краєзнавчого музею про плани виготовлення документальних серіалів записане ще в липні 2020 року свідчить про ситемну роботу в цьому напрямку, адже сьогодні вже  є виготовлено декілька відеороликів серії фільмів проекту "Малі історії Великого Кременця". Сьогодні є велика маса напрацьованих матеріалів для продовження роботи, науковими співробітниками готуються сценарії фільмів про історію усіх населених пунктів Кременецької міської громади. Наш музей має невелику армію місцевих краєзнавців, істориків, науковців, волонтеріів, громадських діячів, має владну підтримку від міського голови та діючого депутатського корпусу Кременецької міської ради. Ми налагодили співпрацю з громадськими організаціями. ГО "Рідна Кременеччина" допомогла нам виготовити та розмістити декілька відеороликів проекту і варто в рамках цієї публікації подякувати громадському діячу тернопільщини, голові ГО "Перша медійна група" Ярославу Чорнозубу за консультації, за надання обладнання та технічного супроводу та популяризацію наших проектів. 

  "Існуючі напрацювання нам согодні не дозволяють зупинятись. Ми маємо вишукувати ресурси та продовжувати цю корисну та потрібну справу. Використання фрадрайзенгу в музейній галузі сьогодні є світовою практикою, тому і Кременецький краєзнавчий музей має іти в ногу з часом. Ми маємо проводити системну роботу з громадскістю, грантовими та іншими фінансовими інституціями, з спонсорами та мецинатами. Маємо постійно  розширювати мережу волонтерів та вишукувати усі можливі (законні) механізми залучення додаткових коштів та інших ресурсів.
Тож закликаю усіх бажаючих долучатись до наших музейних проектів і завчасно вдячний усім за будь-яку допомогу!"

Директор ККМ Андрій Левчук

Інтерв'ю: Тернопільське життя 29 липня 2020 рік.

У Кременці знімають унікальні документальні серіали
У Кременці розпочались зйомки двох документальних серіалів про історію міста та сіл району. Це кінематографічна спроба залишити для нащадків пам'ять про цікаві події та людей Кременеччини. Автором ідеї створення фільму став директор місцевого краєзнавчого музею Андрій Левчук. Він же і координує творчий знімальний процес, про усі подробиці якого Андрій Левчук розповів у програмі "Тернопільське життя". 
https://youtu.be/zfsYYIYDAgs

https://www.facebook.com/ternopollife/videos/292701735136369




Декілька розміщених в соціальних мережах відеороликів проекту "Малі історії Великого Кременця": 

 

https://www.facebook.com/kremenetsmuseum/videos/2877323795887375

Про те, як на Кременеччину потрапив італійський акордеон

 

https://www.facebook.com/kremenetsmuseum/videos/361498984870717

Коротенько про кременецького австрійця чи австрійського кременчанина

 

https://www.facebook.com/kremenetsmuseum/videos/368212837516220

Про те, як пам'ятник Сталіну з Кременця зник

 

https://www.facebook.com/kremenetsmuseum/videos/237277481080543

Про те, як у Кременець прапори везли


Немає коментарів:

Дописати коментар