середа, 12 травня 2021 р.

За підтримки УКФ. Культурна інтервенція в минуле заради подорожі в майбутнє.

   "Туризм це галузь економіки, від розвитку якої на Кременеччині будть гарні  результати і для усієї нашої громади, і для влади, а також і для нашого краєзнавчого музею. Сьогодні за участі музею кременецькою громадою зроблений черговий крок в цьому напрямку!"

   Директор ККМ Андрій Левчук.



 Кременецька міська територіальна громада завдячуючи отримала право брати участь у реалізації туристичного проєкту «Розробка методології маркування історичних атракцій в малих містах України. Культурна інтервенція в минуле заради подорожі в майбутнє». 
В свій час, заявка на участь в конкурсі була направлена від Кременецького краєзнавчого музею. Спільно з заступником міського голови Миколою Матвіюком в заявці було окресленно необхідність нашої громади в участі цього туристичного проекту, адже новостворена громада сьогодні потребує особливої уваги в розвитку туризму. 

  Проєкт реалізується Асоціацією сільських, селищних рад та об’єднаних громад України в партнерстві з Державним історико-культурним заповідником міста Острога за фінансової підтримки Українського культурного фонду

http://kremenetska.gromada.org.ua/news/1614158837/

Немає коментарів:

Дописати коментар